Σχετικά Με Εμάς


Η ομάδα του MoviePotato.eu έκανε στροφή 180 μοιρών και σήμερα (20-5-2015) είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα δημοσιεύουμε μόνο πρωτότυπο υλικό που θα συντάσσουμε οι ίδιοι και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει οποιαδήποτε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, είτε αυτό έχει να κάνει με ταινίες και μουσική, είτε με άρθρα που έχουν γραφτεί σε άλλες ιστοσελίδες και δεν έχουμε την έγκριση τους ώστε να τα αναδημοσιεύσουμε.

Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να παρέχουμε αξιόλογο υλικό στους αναγνώστες μας και θα φροντίσουμε να ρίξουμε το βάρος μας στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα των άρθρων μας.

Έχουμε κατεβάσει ΟΛΟ το υλικό που ήταν σχετικό με torrents, online streaming κλπ, και σκοπεύουμε να δημοσιεύσουμε πάλι τέτοιο περιεχόμενο.

Πρόταση μας είναι να διαβάζετε τις κριτικές μιας ταινίας, να βλέπετε τα trailers που κυκλοφορούν και αν σας αρέσει, να την ενοικιάζετε ή να την αγοράζετε από καταστήματα που την διαθέτουν επίσημα.

Ακόμα καλύτερο θα ήταν να πηγαίνετε στον κινηματογράφο. Καταλαβαίνουμε ότι το κόστος μπορεί να είναι σε μερικές περιπτώσεις μεγάλο, αλλά σίγουρα η εμπειρία αξίζει τον κόπο!

Διαβάστε επίσης την Πολιτική Απορρήτου μας, έτσι ώστε να ξέρετε ποιες πληροφορίες χρησιμοποιούμε από την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας και για ποιο λόγο τις συλλέγουμε.

Στον χάρτη του ιστοτόπου μας μπορείτε με μια ματιά να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις μας μέχρι τώρα.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Αν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια μας, μπορείτε να δείξετε την εκτίμηση σας κάνοντας "share" τα άρθρα μας που σας φάνηκαν ενδιαφέροντα.

Ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε!